Novinky a inšpirácie v bývaní

Tak takéto poďakovanie od zákazníčky sme ešte nedostali!

Tak takéto poďakovanie od zákazníčky sme ešte nedostali!

Vďaka aj odo mňa Milanovi a Romanovi (a samozrejme všetkým, ktorí na zákazke urobili svoj podiel práce).

Nábytok do spálne

Nábytok do spálne

Hľadáte inšpirácie ako oživiť vašu spálňu a zároveň mať dokonalý šatník? Alebo by ste radi využili výhody, ktoré ponúka vstavaná skriňa? Šikovne zorganizovné oblečenie vám prinesie nielen prehľad vo vašej garderóbe, ale všetko čo odtiaľ vytiahnete bude hneď nositeľné, bez potreby žehlenia.

Dizajnové šatníkové skrine - doplnky do skríň

Dizajnové šatníkové skrine - doplnky do skríň

Disponuje vaše bývanie samostatným priestorom, z ktorého môžete vytvoriť vstupný šatník? Alebo by ste radi využili výhody, ktoré ponúka vstavaná skriňa? Šikovne zorganizované oblečenie vám prinesie nielen prehľad vo vašej garderóbe, ale všetko čo odtiaľ vytiahnete bude hneď nositeľné, bez potreby žehlenia.

Vstavané skrine pre deti

Vstavané skrine pre deti

Detská izba zaujíma vo svete vašich detí významné miesto. Je ich útočiskom, miestom, kde sa môžu realizovať a vyjadriť. Pri jej zariaďovaní by sme preto mali pozorne načúvať, čo sa im páči.

Atypický nábytok je trendy

Atypický nábytok je trendy

Dnešná doba je tak pokročilá, že už sa človek nemusí vzdať svojich požiadaviek a môže si dom či byt zariadiť podľa svojich predstáv a možností. Práve to spĺňa výroba nábytku na mieru. V prípade výroby na mieru nie je problém vyrobiť nábytok v atypických rozmeroch, vybrať si z desiatok farieb. 

TURNAJ O POHÁR FIRIEM HORNEJ NITRY

TURNAJ O POHÁR FIRIEM HORNEJ NITRY

V Športovej hale v Prievidzi začala nová tradícia, futbalový turnaj firiem a spoločností. Účastníci sa zhodli, že sa v Športovej hale v Prievidzi stretla veľká kvalita. Napínavé momenty, ale aj zábava v kruhu futbalovej rodiny. To všetko priniesol novovzniknutý turnaj O Pohár firiem.

Tradičný slovenský výrobca nábytku na mieru

Tradičný slovenský výrobca nábytku na mieru

Tradícia a kvalita sú dnes veľmi cenené vlastnosti. Na trhu s nábytkom sa firma Šatníky a skrine pohybuje už 25 rokov a vlastnosti ako precíznosť, kvalita a ústretovosť sú piliere, na ktorých staviame našu obchodnú filozofiu. Naša chuť tvoriť a tvrdá práca nás každým rokom posúva stále vpred a tak sa nám podarilo vypracovať sa z malej dielne až na jedného z najväčších výrobcov vstavaných skríň a nábytku na Slovensku. Našim krédom je tvoriť kvalitný nábytok, ktorý bude nadčasový a bude slúžiť ľuďom všetkých vekových kategórií a v ich domácnostiach bude dotvárať rodinnú pohodu.

Vstavaná skriňa na mieru do malého bytu

Vstavaná skriňa na mieru do malého bytu

Konečne ste sa rozhodli osamostatniť, no vaše budúce bývanie nie je práve extrémne veľkých rozmerov? Hlavu hore! Aj byt, ktorý má len niekoľko metrov štvorcových je možné zariadiť vstavaným nábytkom tak, aby ste neboli stiesnený a necítili sa ako v domčeku pre bábiky.

Skriňa ako umelecké dielo?

Skriňa ako umelecké dielo?

Dvere vstavaných skríň zaberajú v miestnosti nezanedbateľnú plochu, ktorá ovplyvňuje celkový dojem, aký v miestnosti nadobúdame. Veľmi populárnymi sa stala voľba zrkadiel na posuvných dverách, ktoré vytvárajú optický dojem väčšej a priestrannejšej miestnosti. Zrkadlá sú však z určitých dôvodov nepraktické – hrozí nebezpečenstvo ich rozbitia a je potrebné ich neustále udržiavať čisté bez viditeľných škvŕn či odtlačkov prstov. Nájdu sa však aj zákazníci, ktorí túžia premeniť dvere vstavaného nábytku na mieru na niečo iné, na hotové umelecké dielo. Ako je to možné?

Špeciálne materiály pre vstavaný nábytok

Špeciálne materiály pre vstavaný nábytok

Každý kúsok vstavaného nábytku na mieru reprezentuje nielen nás, ale aj svojho budúceho majiteľa, ktorému bude zútulňovať jeho dom či byt. Vyjadruje jeho štýl, vkus i nápady a preto je každý kúsok iný a úplne jedinečný. Každý z nás má svoje vlastné nápady a predstavy, ako by malo jeho ideálne bývanie vyzerať a nájdu sa aj taký, ktorí si predstavujú nábytok z trochu iného materiálu, než na aký sme za bežných okolností zvyknutí. Dnes je na trhu množstvo materiálov, z ktorých sa dajú tvoriť zaujímavé diela. Už to dávno nie je len o jednoduchých materiáloch ako drevo či sklo.

Zariadime celý váš domov

Zariadime celý váš domov

Domov je miesto, kde sa s radosťou vraciame po ťažkom dni v práci. Je to miesto, kde prežívame svoje radosti, oslavujeme s našimi blízkymi a priateľmi a vychutnávame si šálku horúcej čokolády počas daždivých večerov. Preto je pre nás veľmi dôležité cítiť sa v našich domovoch príjemne a bezpečne. Jeden z faktorov, ktorý v podstatnej miere ovplyvňuje našu domácu atmosféru je nábytok, ktorým zariaďujeme našu domácnosť.

Dizajnové riešenie do Vašej domácnosti v podobe vstavaného nábytku

Dizajnové riešenie do Vašej domácnosti v podobe vstavaného nábytku

Množstvo ľudí, obzvlášť pri zariaďovaní nového bývania premýšľa nad tým, či je lepšie siahnuť po nábytku, ktorý je vyrábaný sériovo alebo po nábytku, ktorý je vyrábaný na mieru. Praktickosť, maximálne využitie dispozície bytu či dizajnové riešenie podľa vašich predstáv sú len niektoré z výhod, prečo je lepšie zvoliť nábytok vyrobený na zákazku, teda na mieru podľa požiadaviek a prianí klienta.

Vstavaný nábytok do detskej izby

Vstavaný nábytok do detskej izby

Detské izby sú pre deti ich vlastné kráľovstvo, ktoré sa riadi svojimi vlastnými zákonmi fungovania, ktoré dospelí nemajú šancu pochopiť. Pre každého rodiča je veľmi dôležité, aby detská izba bola bezpečná a funkčne zariadená, aby každá hračka, nákladné autíčko či bábika našli svoje miesto. 

Skriňa ako čerešnička na torte vášho interiéru

Skriňa ako čerešnička na torte vášho interiéru

Či už ste vyznávačmi minimalistického štýlu, klasiky alebo milujete živé farby platí, že vstavaná skriňa je taký výrazný prvok v interiéri a výrazne dokáže ovplyvniť náš celkový pocit z priestoru. Skriňu preto vnímajte ako súčasť interiéru a jej dekor prispôsobte celej izbe. 

Starostlivosť o nábytok na mieru

Starostlivosť o nábytok na mieru

Nový nábytok je vždy krásny. Prinesie do interiéru nový dych a zároveň nám bude spríjemňovať každý deň. Je prirodzené, že postupom času sa začne na nábytok ukladať špina a prach, ktoré vytvárajú nevzhľadné škvrny. Čistenie nábytku nie je 

Navrhnite si vstavanú skriňu podľa Vašich predstáv

Navrhnite si vstavanú skriňu podľa Vašich predstáv

Vstavané skrine sú voľbou číslo jeden vo svete „nábytku“, keďže poskytujú možnosť efektívneho ušetrenia priestoru, no okrem toho sú ideálnym riešením pre všetkých tých, ktorí milujú nadčasové a originálne kúsky. 

Ako si naplánovať vnútro vstavanej skrine

Ako si naplánovať vnútro vstavanej skrine

Jednou z najväčších výhod vstavanej skrine je, že si juviete naplánovať podľa svojich potrieb. O tom, ako to urobiť tak, aby stevyužili celý jej priestor, sa dočítate v našom článku. 

Vstavaná skriňa ako ideálny architektonický prvok do Vašej chodby

Vstavaná skriňa ako ideálny architektonický prvok do Vašej chodby

Možno sa väčšina z vás domnieva, že vstavaná skriňa na mieru je výhradne záležitosťou spálne, avšak to už dávno neplatí. Čoraz viac sú totiž skrine na mieru súčasťou aj iných miestností, a to predovšetkým chodby. Ak chcete dosiahnuť to, aby bola skriňa dostatočným úložným priestorom na odkladanie vecí a zároveň akýmsi architektonickým prvkom, ktorý vás upúta na prvý pohľad už po príchode domov, nebojte sa zapojiť fantáziu a zamerať sa aj na tie najmenšie detaily!

Je nábytok na mieru vhodná voľba?

Je nábytok na mieru vhodná voľba?

Aj vy ste si všimli, že sériový nábytok, ktorý môžete bežne zakúpiť v predajniach už hotový, nie je veľa krát tak kvalitný, ako možno sám predajca sľubuje? Bohužiaľ, nie každý z výrobcov používa kvalitné materiály, čo sa následne prejaví omnoho nižšou životnosťou a konieckoncov i nepekným vzhľadom. Ak však zvolíte nábytok na mieru, na tieto obavy môžete rázom zabudnúť! Ako je to možné?

Bežné rady a typy pre skvelú vstavanú skriňu

Bežné rady a typy pre skvelú vstavanú skriňu

Nie je žiadnym tajomstvom, že pri návrhu vstavanej skrine na mieru je dôležité, aby ste priestor využili čo najefektívnejšie. To znamená, že priestor by ste mali využiť skutočne naplno, a to ideálne od podlahy po strop, obzvlášť, ak je priestor v danej miestnosti obmedzený. 

Praktické riešenia priestoru vstavanej skrine

Praktické riešenia priestoru vstavanej skrine

Aj vy potrebujete úložný priestor, do ktorého budete môcť odložiť oblečenie,doplnky, topánky, ba dokonca spotrebiče? V dnešnej dobe to nie je už žiadny problém, a to ani v prípade, že žijete v menšom byte či dome, kde je priestor viac menej obmedzený. Vstavané skrine sú totiž mimoriadnym trendom, pretože vás ohromia nielen vonkajším dizajnom, ale tiež vnútorným vybavením, ktoré je koniec koncov kľúčové.

Vychytávky vstavaných skríň

Vychytávky vstavaných skríň

Každý z vás nám dá určite za pravdu, že ak chceme, aby v dome zavládol pokoj, harmónia a pohoda, je nevyhnutné, aby v ňom boli veci rozumne usporiadané. K tomu vám rozhodne poslúži vstavaná skriňa, vďaka ktorej nielen ušetríte množstvo priestoru v danej miestnosti, no taktiež získate veľký úložný priestor, vďaka ktorému budete mať všetko na svojom mieste. 

Aktuálne trendy na trhu - moderný dizajn vstavaných skríň

Aktuálne trendy na trhu - moderný dizajn vstavaných skríň

Vzhľadom k tomu, že každá miestnosť je tvorená štyrmi stenami, mnohokrát si kladieme otázku, kde umiestniť skriňu, ktorá bohužiaľ potrebuje dostatok priestoru. Ak aj vy riešite podobnú dilemu, nemajte 

Využitie priestoru vďaka vstavanej skrini na mieru

Využitie priestoru vďaka vstavanej skrini na mieru

Ak aj Vás napadla myšlienka ohľadom nábytku na mieru, v takomto prípade nemusíte mať ani tie najmenšie obavy, či sa zakúpený nábytok do Vami vybraného priestoru zmestí alebo nie. Totiž, vstavané skrine a šatníky, ktoré sú postupom času súčasťou moderných domácností, sa dajú

Zľava až -60% na vybrané dekory

Zľava až -60% na vybrané dekory

Nové posuvné dvere TopLine s kovaním Hettich robia vstavané skrine Šatníky a skrine čistými, dizajnovými kúskami pre moderné interiéry. Minimalistický dizajn bez rušivých prvkov sa spája s ľahkým a tichým posúvaním dverí bez námahy.

35 tipov na šatníky, ktoré sú snom každej ženy

35 tipov na šatníky, ktoré sú snom každej ženy

Je všeobecne známe, že každá žena miluje nakupovanie šiat a topánok. Preto snom žien je vlastniť veľký šatník, do ktorého si budú môcť ukladať nové oblečenie a topánky. Veľký dôraz pri tvorbe šatníka sa kladie na organizovanosť. Kvalitnému šatníku nemôže chýbať...

Farebná, či čiernobiela vstavaná skriňa?

Farebná, či čiernobiela vstavaná skriňa?

Materiál a farby vstavanej skrine výrazne vplývajú na atmosféru interiéru. Tmavé, či svetlé odtiene určujú množstvo svetla, ktoré prestúpi do miestnosti, dokážu izbu opticky zväčšiť, alebo naopak zmenšiť.

Ako kreatívne využiť mušle a suveníry z dovolenky

Ako kreatívne využiť mušle a suveníry z dovolenky

Za oknom dážď, zima a najlepšie, čo môžete spraviť v tomto počasí je schovať sa pod deku. Druhou variantou je zaspomínať si na leto, príjemné slnečné počasie a na dovolenku pri mori. Určite ste si z dovolenky doniesli mušle a iné morské suveníry, ktoré môžete v tieto sychravé chvíle využiť na to, aby Vám spríjemnili atmosféru jesenného počasia. Vyrobte si doma fotorámiky a iné ozdoby podľa inšpirácií, ktoré nájdete v galérii.

Nevyhadzujte korky z vína! 15 skvelých spôsobov, ako ich použiť znovu

Nevyhadzujte korky z vína! 15 skvelých spôsobov, ako ich použiť znovu

Korkové zátky patria k najobľúbenejším materiálom pre domácich kutilov. Dá sa s nimi dobre pracovať a je ich jednoduché zohnať. Môžete z nich vyrobiť vázu, podpivník alebo iné dekoračné predmety. Zozbierali sme pre vás 15 inšpirácií, vďaka ktorým ich už nebudete vyhadzovať.

Skriňa pre každý štýl bývania

Skriňa pre každý štýl bývania

Úložný priestor, ktorý vám je ušitý na mieru, podľa vašich predstáv, v štýle bývania, aký máte radi. Vstavané šatníkové skrine s nekonečnými kombináciami materiálov, veľkým výberom dekorov pre posuvné dvere si môžte dopriať do každého interiéru.