Vstavané skrine pre deti

Detská izba zaujíma vo svete vašich detí významné miesto. Je ich útočiskom, miestom, kde sa môžu realizovať a vyjadriť. Pri jej zariaďovaní by sme preto mali pozorne načúvať, čo sa im páči.

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná





Aký nábytok by nemal v detskej izbe chýbať?

Niektoré kúsky nábytku ako je posteľ, šatníková skriňa a komoda sú samozrejmosťou. Iné zase pomôžu vytvoriť príjemné miesto na hranie, učenie a rozvíjanie sa. Pokúste sa vyberať taký nábytok, z ktorého deti o chvíľu nevyrastú.


Aké farby?



Ružová pre dievčatá, modrá pre chlapcov? Vedzte, že to, čo sa páči deťom dnes, o týždeň už môže byť inak. Ak kupujete veľký nábytok, oplatí sa staviť na neutrálne farby a obľúbenú farbu detí do izby zakomponovať farebnými doplnkami.

Skriňa, ktorá sa mení s vekom vášho dieťaťa

Existuje riešenie, ktoré tak, ako deti rastú a mení sa aj ich vkus, mení sa aj téma a vzhľad nábytku. Reč je o šatníkoch – vstavaných skriniach s fototapetou. Vstavaná skriňa do detskej izby je investíciou, ktorá v nej zotrvá aj po tom, ako vaše deti vyrastú. 

Fototapety na vstavané skrine môžete totiž kedykoľvek meniť. Ďalšou výhodou je, že maximálne oživí atmosféru detskej izby. Tvorí totiž dominantu a rozprávkové obrázky, grafiky, či fotografie zvierat zároveň plnohodnotne zastúpia aj obrazy na stenách.