Špeciálne materiály pre vstavaný nábytok

Každý kúsok vstavaného nábytku na mieru reprezentuje nielen nás, ale aj svojho budúceho majiteľa, ktorému bude zútulňovať jeho dom či byt. Vyjadruje jeho štýl, vkus i nápady a preto je každý kúsok iný a úplne jedinečný. Každý z nás má svoje vlastné nápady a predstavy, ako by malo jeho ideálne bývanie vyzerať a nájdu sa aj taký, ktorí si predstavujú nábytok z trochu iného materiálu, než na aký sme za bežných okolností zvyknutí. Dnes je na trhu množstvo materiálov, z ktorých sa dajú tvoriť zaujímavé diela. Už to dávno nie je len o jednoduchých materiáloch ako drevo či sklo. 

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná



Dvere ako miesto na zaznamenávanie

Veľkým trendom sa stávajú materiály na ktoré je možné písať kriedou či fixkou a svojim povrchom pripomínajú tabuľu. Takéto povrchy je ideálne voliť napríklad do kuchyne či detskej izby. V kuchyni určite oceníte možnosť písať si zoznam nákupov na skrinku, hneď ako vám začnú chýbať niektoré potraviny alebo si na skrinku môžete urobiť rozvrh jedál na daný týždeň. Možností využitia je obrovské množstvo a každá rodina si určite nájde využitie, ktoré jej sadne ako uliate. 

Dvere ako miesto na tvorenie a kresbu

Deti určite ocenia v detskej izbe povrch, na ktorý si budú môcť kresliť a tvoriť na ňom svoje umelecké diela. Vždy keď budú chcieť tvoriť opäť, nie je nič jednoduchšie ako zotrieť ich predchádzajúce umelecké dielo vytvorené za pomoci fixiek. 

Dvere ako módny doplnok



Pre nadšencov módy, vkusu a niečoho nezvyčajného sa v ponuke nájdu veci, ktoré ich určite nenechajú chladnými. Dizajnérsky materiál SIBU vytvára veľmi zaujímavé povrchy z umelej kože či imitácie umelej kožušiny, ktoré každému interiéru dodajú neprehliadnuteľný prvok, ktorý bude výrazný a zároveň veľmi originálny. Možností na výber je obrovské množstvo, pretože novinky neprichádzajú len v oblasti materiálov, ale materiály ako napríklad umelá koža prichádzajú aj s veľkým množstvom ornamentov, ktoré ponúkajú ďalší priestor na neľahké rozhodovanie v oblasti výzoru vášho budúceho vstavaného nábytku. 



vstavana skrina Šatníky a skrine moderná