Praktické riešenia priestoru vstavanej skrine

Aj vy potrebujete úložný priestor, do ktorého budete môcť odložiť oblečenie, doplnky, topánky, ba dokonca spotrebiče? V dnešnej dobe to nie je už žiadny problém, a to ani v prípade, že žijete v menšom byte či dome, kde je priestor viac menej obmedzený. Vstavané skrine sú totiž mimoriadnym trendom, pretože vás ohromia nielen vonkajším dizajnom, ale tiež vnútorným vybavením, ktoré je koniec koncov kľúčové.

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná

Na čo budete vstavanú skriňu využívať?

Aj keď vám to možno pripadá ako nezmysel, mali by ste si v prvom rade ujasniť to, na čo budete vstavanú skriňu využívať. Budete do nej ukladať len oblečenie alebo tiež spotrebiče či športové pomôcky? Koľko dverové skrine vám budú vyhovovať? Bude vám stačiť len šatníková skriňa alebo by sa vám zišla aj technická časť? Pred tým, ako sa rozhodnete pre kúpu vstavanej skrine, je nutné určiť všetky spomenuté parametre, a to vrátane výšky či šírky vzhľadom k voľnému priestoru. 

O priestore v skrini dôkladne porozmýšľajte

Skutočne je dôležité porozmýšľať o usporiadaní priestoru v skrini, a to vzhľadom na požiadavky, ktoré ste si stanovili v predchádzajúcom kroku. Zvážte, aké vybavenie budete vyžadovať, či potrebujete výsuvné drôtené koše,výsuvný vešiak na nohavice či sklopnú šatníkovú tyč, čo oceníte najmä v prípade, že ste menšieho vzrastu. Snažte sa využiť maximum potenciálu priestoru, a teda rozdeliť jednu časť skrine na umiestnenie oblečenia a doplnkov, druhú časť skrine na umiestnenie vysávača, športových potrieb či doplnkov do domácnosti. Pamätajte, že nikdy by ste nemali čistiace prostriedky umiestniť v blízkosti oblečenia, pretože pri neopatrnej manipulácií môže dôjsť k znehodnoteniu tkaniny a textílie odevu.

Nechajte si poradiť od odborníka

Ak si predsa neviete dať rady so vstavanou skriňou na mieru, nechajte si poradiť od skúseného odborníka, ktorý vám pomôže navrhnúť najlepšie možné riešenie vyhovujúce vašim požiadavkám a prianiam. Totiž, veľakrát sa stane, že zákazník má možno ako takú predstavu, no bez odbornej pomoci ju nevie „zhrnúť“do jedného celku, a práve v takejto situácií je k dispozícií odborník, ktorý spoločne s vami nájde kompromis, a to najlepšie možné riešenie.