Aktuálne trendy na trhu - moderný dizajn vstavaných skríň

Vzhľadom k tomu, že každá miestnosť je tvorená štyrmi stenami, mnohokrát si kladieme otázku, kde umiestniť skriňu, ktorá bohužiaľ potrebuje dostatok priestoru. Ak aj vy riešite podobnú dilemu, nemajte obavy. S týmto problémom sa minimálne raz v živote „stretne“ každá domácnosť, ktorá chce uchovať dostatok voľného priestoru v interiéri a zároveň chce zaslúžený komfort v podobe nadčasového nábytku. V takomto prípade je jedným z najvhodnejších riešení práve vstavaná skriňa na mieru, ktorá je nielen svojou konštrukciou maximálne praktická, no zároveň je akýmsi neprehliadnuteľným prvkom domácnosti, ktorý vás svojim dizajnom okamžite ohromí.

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná

Nádherný doplnok do každého interiéru 

Ako už bolo spomenuté v úvode, vstavané skrine sú univerzálnym a dizajnovým riešením nielen do bytov či domov, ale pokojne aj do vašej kancelárie. Zabudnite na množstvo políc, ktoré sú ukryté za dverami. Ak túžite po nádhernom doplnku, vsaďte na kvalitný materiál a nebojte sa navrhnúť skriňu podľa vašich prianí! Potrebujete rohovú skriňu na mieru, ktorá sa môže pochváliť veľkými úložnými priestormi? Alebo si zariaďujete podkrovie a potrebujete „atypickú skriňu“, ktorá bude prispôsobená priestoru? Aktuálnym trendom sú rohové vstavané skrine, ktoré sa hodia nielen do spálne,ale tiež do obývacej miestnosti či chodby. Vďaka voľbe kontrastnej tmavomodrej farby bude vaša skriňa dominantou domácnosti, a to už rozhodne stojí za zváženie. 

Pre milovníkov minimalistického štýlu

Ak ste milovníkom minimalistického štýlu, a teda čistého interiéru, ktorý pôsobí ucelene a harmonicky, v tom prípade oceníte technické riešenie Topline systému, ktoré umožňuje nehlučné posúvanie dverí, a to bez vynaloženia námahy. Ak si želáte skriňu bez viditeľného hliníkového rámu a koľajníc,čiže ak uprednostňujete jednoduchosť a eleganciu, tento revolučný systém je presne to, čo dodá vášmu interiéru komfort a plnú funkčnosť!