Zariadime celý váš domov

Domov je miesto, kde sa s radosťou vraciame po ťažkom dni v práci. Je to miesto, kde prežívame svoje radosti, oslavujeme s našimi blízkymi a priateľmi a vychutnávame si šálku horúcej čokolády počas daždivých večerov. Preto je pre nás veľmi dôležité cítiť sa v našich domovoch príjemne a bezpečne. Jeden z faktorov, ktorý v podstatnej miere ovplyvňuje našu domácu atmosféru je nábytok, ktorým zariaďujeme našu domácnosť. 

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná

Podľa vašich predstáv

Obchodné domy v dnešnej dobe ponúkajú široký výber nábytku, avšak nie všetkým klientom táto ponuka vyhovuje. Najmä náročnejšia klientela, ktorá si potrpí na kvalitné prevedenie a preferuje iný typ nábytku, aký je dostupný v obchodných domoch, si vyberá najmä nábytkárske spoločnosti, ktoré vyrobia nábytok podľa ich predstáv.

Na nábytok na mieru sa špecializuje aj naša spoločnosť HILKOVIČ. Našim poslaním je vytvárať moderný nábytok s použitím kvalitných materiálov a s dbaním na precíznosť postupov pri výrobe. Trend, ktorý sa v povedomí udržuje už dlhú dobu je vstavaný nábytok. Vstavaný nábytok je ideálna voľba pre všetky typy domácnosti. Prečo je to tak? 

Prečo voliť vstavaný nábytok

Vstavaný nábytok nikdy nevyjde z módy a navyše predstavuje obrovskú výhodu – je možné umiestniť ho do rôznych priestorov a je len na vás či si vyberiete priestor pod schodmi, pre ktorý ste doteraz nevedeli nájsť využitie alebo túžite po veľkýchšatníkových skriniach vo svojej spálni, ktoré nebudú pôsobiť masívnym dojmom a zároveň budú poskytovať veľký úložný priestor na všetko, čo potrebujete. 

Naša spoločnosť Šatníky a skrine vybaví moderným vstavaným nábytkom každú miestnosť u vás doma. Či už túžite po novom trendovom nábytku vo svojej pracovni alebo túžite po oživení predsiene. Nič nie je nemožné a predstavivosti sa medze nekladú. Každú z vašich izieb náš nábytok premení na príjemnú oázu pokoja. Vstavaný nábytok pôsobí v miestnosti nielen moderne, ale nábytkové zostavy nebudia masívny dojem a nevytvárajú ilúziu miestnosti, ktorá je preplnená nábytkom pozostávajúcim z množstva malých skríň a skriniek. 

vstavana skrina Šatníky a skrine moderná